HANS EN GRIETJE

Zuiderwind presenteert met trots deze blockbuster!
Zit op het puntje van je stoel met dit bekende muzikale sprookje.

 

 

Sopraan en vertelster Aline Lermytte brengt het publiek niet alleen een pracht van een verhaal, met een schimmenspel, maar zet de jongste toeschouwers ook effectief aan het werk. Sta er dus niet van versteld dat je gedurende de voorstelling af en toe van het puntje van je stoel wordt gelicht of je stem mag laten horen in een aanstekelijk lied. De voorstelling is gebaseerd op de sprookjesopera van Engelbert Humperdinck en Zuiderwind werkte voor deze productie samen met Scenografe Sanne Puijk (Kunstkaravaan).

 

Kan ook geboekt worden als schoolvoorstelling, of met één of meerdere workshops: Stopmotion, Schimmenspel of Theater- Kostuum. Ook Muziekworkshops of een Instrumenten-workshop is mogelijk: dwarsfluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot worden op een ludieke manier aan het jonge publiek voorgesteld. De resultaten van de workshops worden tijdens de voorstelling getoond. 

 

 

Lei Koonen, Kunstdagen Wittem: "Vandaag nog kreeg ik een compliment van een leerkracht van de school in Eys… Na de voorstelling hadden ze de werkbladen met de kinderen gemaakt. Zij waren zeer in de smaak gevallen. Zij hadden genoten van de voorstelling en de kinderen waren erg enthousiast geweest. Leuk om te horen!" 

 

 

Type productie: Muziektheater (familievoorstelling / educatie)

 

Credtis:

Muziek: Engelbert Humperdinck

Vertelster en Sopraan: Aline Lermytte

Ensemble: Fluit, Hobo, Klarinet, Hoorn, Fagot

Decor en Schimmenspel: Sanne Puyk

 

Tijdsduur: 50 minuten

Suggestie leeftijd: vanaf 4 jaar

Prijs en info: ensemblezuiderwind@gmail.com